INTROKAMP

Ieder jaar wordt in week 4  van het schooljaar het schooljaar afgetrapt met een introkamp voor de eerstejaarsstudenten van de opleiding BBE. Het introkamp wordt georganiseerd en begeleid door studenten uit hogere jaren (ook wel bekent als de intro-commisie van SVBBE). Dit kamp duurt 2 dagen met 1 overnachting.

Gedurende een introkamp worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd om contacten en (nieuwe) vriendschappen tussen studenten te creëren, activiteiten verschillen van jaar tot jaar. Voorbeelden van activiteiten zijn: 

- Stormbaan
- leuke opdrachten
- Speurtocht / vossenjacht

De avond van het introkamp wordt altijd traditioneel afgerond doormiddel van een feest, waar onder het genot van een al dan niet alcoholische drankje het leven wordt gevierd en er wordt geproost op een leuke en leerzame studie en vrienden die we daarop hebben of gaan maken.

 

Ben jij benieuwd wat voor een activiteiten er dit jaar worden georganiseerd of wat voor een leuke sfeer er tijdens een introkamp hangt ?
Ben je een nieuwe eerste jaars?  schrijf je in om mee te mogen doen, elk introkamp zit vol met leuke en onvergetelijke momenten.
Ben je 2e, 3e of 4e jaars en wil je zowel een leuke tijd hebben en je EC's halen terwijl je meehelpt als begeleider? meld je dan nu aan als pappa of mamma.

 

INTROKAMP 2023

Datum: do. 28- vr. 29 september 2023 (week 4 van het schooljaar)
Locatie: Schutterspark, Brunssum
Foto's: Pics By Jer

Introkamp commisie: Moreno Drykoningen, Joey Jansen, Nikki van Noorbeek, Joep Reijnen lyssa de Bueger en Rik Moonen


INTROKAMP 2022

Locatie: Hoeve de Peul
Foto's: Roel Smulders


INTROKAMP 2021

Locatie; Schutterhuske
Foto's: Roel Smulders


introkamp 2020

I.V.M. Corona-pandemie geen Introkamp georganiseerd.


introkamp 2019

Locatie: Hoeve de Peul

Foto's: Jura Mares


introkamp 2018

Locatie: Hoeve de Peul
Foto's: Jura Mares